Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Felle kritiek op Bobbejaanland door oud-directeur: 'Directie is bitchy'

14-01-2016, 17.19 uur

De voormalig directeur van Bobbejaanland uit felle kritiek op de koers van het Belgische pretpark. Volgens Rudi Rasschaert, Bobbejaanland-baas van 2004 tot 2011, maakt het huidige management er een potje van. Dat schrijft hij op Twitter.

Rasschaert steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. "Weer eens een nieuwe ontslagronde in Bobbejaanland. Besparingen!", aldus de ex-directeur. "En bitchy directie." Hoeveel medewerkers er ontslagen worden, zegt hij er niet bij. Wel schept hij op over zijn toenmalige financiële resultaten. "Ze zijn ver onder mijn 52 procent operationele kasstroom."

Verder suggereert Rasschaert dat Bobbejaanland de Efteling met geen mogelijkheid kan bijbenen. "Efteling investeert 35 miljoen in jubileumattractie 2017. Concurrenten over vijf jaar weggeblazen."

Rudi Rasschaert verliet Bobbejaanland in 2011. Officieel ging het om een vrijwillig vertrek, maar in de wandelgangen werd gesproken over arbeidsconflicten en fraude. Vervolgens solliciteerde hij bij Plopsaland, maar daar werd hij niet aangenomen. Bij Bobbejaanland volgde Nederlander Roland Kleve hem op.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be