Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Einde voor Efteling-icoon: beroemd bloemperk met logo verdwijnt

14-01-2016, 09.00 uur | Reacties

Een beroemd stukje Efteling moet het veld ruimen. Een groot bloemperk in de vorm van het Efteling-logo wordt weggehaald. Vanwege de komst van de nieuwe attractie Symbolica is er geen plek meer voor het sierlijk aangelegde bloembed.

Het perk, gelegen naast de bootjes van de Gondoletta, bestond uit heggetjes in de vorm van een grote en een kleine Efteling-E. 's Winters werden de bloemen vervangen door rode houtsnippers. Vanuit de naastgelegen uitkijktoren Pagode was het patroon goed te zien. Het bijzondere stukje Efteling is ruim vijftien jaar geleden aangelegd.

Afgelopen maandag begonnen de eerste bouwwerkzaamheden voor de nieuwe interactieve darkride Symbolica, die in de zomer van 2017 af moet zijn. Midden in het pretpark wordt een statig paleis gebouwd. De omgeving is afgezet met bouwhekken.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be