Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Eerste werkzaamheden voor nieuwe attractie Efteling gestart

11-01-2016, 13.01 uurBeeld: Plaetjesmakers.nl

De Efteling laat er geen gras over groeien. De eerste voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe attractie Symbolica zijn al begonnen. Op de Brink, een groot plein in het hart van het pretpark, staan bouwhekken. Er worden planten gesnoeid en stenen weggehaald.

Na maanden van speculeren heeft de Efteling de interactieve darkride Symbolica vanochtend officieel aangekondigd. Er hangt een prijskaartje van 35 miljoen euro aan. De opening staat gepland voor de zomer van 2017, als het park 65 jaar bestaat.

Normaal gesproken wordt op de Brink 's zomers een groot podium neergezet, voor het Negen Pleinen Festijn. Door de komst van Symbolica is daar straks geen plek meer voor. "We zoeken nog naar een nieuwe locatie voor het hoofdpodium", laat een woordvoerster aan Looopings weten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be