Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Vakantiepark en attractiepark Duinrell

'Asielzoeker uit Duinrell heeft mijn vrouw betast'

10-01-2016, 13:01 uur | Reacties

Een 45-jarige vrouw uit Wassenaar is afgelopen donderdag lastiggevallen door een Syrische asielzoeker die woont in het bungalowpark van Duinrell. Dat beweert haar man in een bericht op Facebook. Het slachtoffer zou onzedelijk zijn betast tijdens een bezoek aan de sportschool.

"Er is sprake geweest van ongewenste intimiteiten, gepleegd door een op Duinrell gehuisveste asielzoeker", schrijft de kwade echtgenoot. "Ongewenste intimiteiten die onacceptabel zijn, ongeacht door wie ze worden gepleegd."

ZIE OOK: Duinrell verdient extra zakcentje aan asielzoekers

Het voorval is gemeld aan de beveiliging van Duinrell, opvangorganisatie COA en de politie. Volgens agenten was er echter geen sprake van een strafbaar feit. "Dit neemt niet weg, dat mijn echtgenote het gebeuren als seksueel getint en bijzonder onprettig heeft ervaren", vervolgt de man.

Het bericht komt daags nadat er veel ophef ontstond over massa-aanrandingen door asielzoekers in de Duitse stad Keulen. Het COA ontkent dat de Syriër uit Duinrell zich schuldig heeft gemaakt aan aanranding. Er zou sprake zijn geweest van "een misverstand tijdens een fitnessoefening".

ZIE OOK: Duinrell zet vluchtelingen aan het werk

Reacties