Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Definitief einde voor Verkeerspark Assen: attracties zijn verkocht

10-01-2016, 23.30 uur

Alle hoop is vervlogen. Het doek is definitief gevallen voor het Verkeerspark Assen. Meerdere attracties uit het pretpark zijn verkocht en verwijderd. Speeltoestellen en autootjes worden overgenomen door een bedrijf uit Hoogeveen. Andere spullen verhuizen naar een opslag in Appelscha.

Daarmee is de kans dat het verlieslijdende Verkeerspark ooit nog opengaat echt verkeken, melden regionale media. Eigenaar Herman Jasper had daar zelf al weinig vertrouwen in. Hij zoekt een koper voor de lap grond.

Wel moet eerst een juridisch geschil met de gemeente opgelost worden. De zaak wordt in het voorjaar behandeld door de rechtbank. Het 28 jaar oude Verkeerspark sloot in 2014 de deuren nadat het jarenlang verlieslijdend was.

De attracties zijn overgenomen door de Bikkel Groep, een detacheringsbedrijf dat ook eigenaar is van een camping in het Drentse Wijster. Sommige toestellen worden daar ondergebracht. Dezelfde firma bracht laatst een bod uit op een grote schietsimulator uit het failliete pretpark Yumble Roermond. Op het laatste moment ging de verkoop echter niet door.

Meer Verkeerspark Assen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be