Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Gewonnen knuffel uit Walibi Holland zat vol met vieze beestjes'

09-01-2016, 10.49 uur

Een onaangename verrassing voor een meisje dat een pluchen beest won in Walibi Holland. Toen Bente Olijve na een dagje pretpark thuiskwam, bleek de knuffel vol met ongedierte te zitten. In haar bed krioelde het plotseling van de insecten, beschrijft ze op klachtensite Klacht.nl.

"Ik was pas geleden bij jullie in het park", schrijft ze. "Ik heb een spel gespeeld, basketballen, en daarmee heb ik een grote aap gewonnen." Tot zover geen problemen. Maar eenmaal thuis aangekomen, begon de ellende.

Bente schrok zich rot. "Ik zag dat mijn hele bed onder de beestjes zat en dat het door die aap kwam", aldus de verafschuwde bezoeker. "Ik heb hier veel last van gehad!" Hoe de pechvogel de ongewenste bedpartners weg heeft gekregen, zegt ze er niet bij.

Ze besluit haar horrorverhaal met: "Ik hoop dat u er wat aan kan doen. Walibi heeft nog niet op de klacht gereageerd.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be