Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Peter Pan stopt met vliegen: opknapbeurt voor populaire Disney-attractie

08-01-2016, 18.38 uur

Wie nog een keer mee wil vliegen met Peter Pan, moet er snel bij zijn. Over een paar dagen gaat Peter Pan's Flight in Disneyland Paris dicht voor een onderhoudsbeurt van zes maanden. De attractie is van aanstaande maandag tot begin juli gesloten.

Volgens geruchten wordt het volledige transportsysteem vernieuwd, zodat een ritje straks soepeler aanvoelt. In de wandelgangen spreekt men verder over de toevoeging van speciale effecten.

Peter Pan's Flight is een van de populairste attracties in Disneyland. Vaak bedraagt de wachttijd meer dan een uur. De opknapbeurt is onderdeel van een lange reeks renovaties in het Franse pretparkresort. Komende zomer blijven veel topattracties dicht.

Zo zijn onder andere Big Thunder Mountain, Rock 'n' Roller Coaster, Star Tours en de Studio Tram Tour maandenlang niet toegankelijk. Hetzelfde geldt voor twee treinstations, een rondvaartboot, de boomhut van de familie Robinson en het themadeel Adventure Island. Begin 2017 komen Space Mountain en Pirates of the Caribbean aan de beurt.

Overigens verdwijnt Peter Pan niet helemaal uit Disneyland Paris. De kinderheld is de komende maanden in levenden lijve te ontmoeten in themagebied Adventureland.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be