Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bijzonder huwelijksaanzoek in achtbaan Toverland: 'Ja, ik wil!'

06-01-2016, 22.52 uur

Het feelgoodverhaal van de dag komt uit Toverland. Daar is afgelopen zondag een bezoeker ten huwelijk gevraagd in de achtbaan. Jeroen Vercoulen en Annemieke Coppis leerden elkaar vier jaar geleden kennen bij de rollercoaster in het Limburgse pretpark.

Toen organiseerde Toverland een speeddate ter gelegenheid van Valentijnsdag. De twee kwamen toevallig bij elkaar in het karretje te zitten en raakten aan de praat. De vonk sloeg over en de rest is geschiedenis.

Zondag werd de vrouw geblinddoekt naar het attractiepark in Sevenum gereden. In het station van de familieachtbaan Boomerang ging haar vriend op de knieën. En jawel: ze zei volmondig ja. Binnenkort stappen de tortelduifjes van het verlovingstreintje over in het huwelijksbootje.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be