Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Entreekaartjes Plopsaland 3 cent goedkoper na klacht van fan

05-01-2016, 23.18 uur | Reacties

Bij Plopsaland zijn ze de beroerdste niet. Toegangsbewijzen voor het zwembad Plopsaqua bij Plopsaland De Panne zijn voor abonnees plotseling 3 eurocent goedkoper geworden. Zij betalen nu 11,97 euro om binnen te komen in plaats van 12 euro. Een zuinige fan had over de prijs geklaagd.

Abonnementhouders krijgen 40 procent korting op de volledige entreeprijs van 19,95 euro. Dat komt neer op 11,97 euro, terwijl Plopsa drie cent meer vroeg. "Volgens jullie site kost zwemmen met mijn abonnement nu 12 euro, en dat terwijl 40 procent korting eigenlijk 11,97 euro is", mopperde de vaste gast op Facebook.

Plopsa liet zich niet kennen en reageerde meteen: "We gaan dit vandaag aanpassen." En jawel: inmiddels is de prijs gewijzigd.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be