Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Wat is er mis met It's a Small World in Disneyland Paris?

04-01-2016, 14.45 uur

Storingen teisteren Disney's It's a Small World. De attractie, die laatst vijf maanden lang gesloten was voor een grote opknapbeurt, kampt met technische problemen. De afgelopen dagen ging het vrolijke boottochtje in Disneyland Paris regelmatig noodgedwongen dicht.

Ook vandaag is de trekpleister gesloten. Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Feit is dat de problemen aan het licht kwamen nadat It's a Small World afgelopen maand heropende. Er ging een grootscheepse renovatie aan vooraf.

Disneyland had al wel aangekondigd dat er op decoratief vlak nog het een en ander aan de attractie moet gebeuren. De komende maanden worden 176 poppen vervangen. Die operatie moet in 2017 zijn afgerond.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be