Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell vernieuwt Tikibad: rotspartijen en Hawaii-decoraties

04-01-2016, 12.26 uur

Een stukje Hawaii in Wassenaar. Dat wil Duinrell bereiken met een renovatie van het bekende Tikibad. De komende weken blijft het subtropische zwemparadijs gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Het bad krijgt een nieuwe look.

Zo worden vier glijbanen voorzien van een grote rotspartij met Hawaiiaanse beelden. Dat is te zien op concepten. Bij het grote golfslagbad komen foto's van oceanen en palmbomen te hangen. Daarboven hangen straks onder meer surfplanken.

Duinrell heeft al langer plannen om het Tikibad te moderniseren. "Om weer onderscheidend te zijn", zei een woordvoerder vorig jaar. "Het echte Tiki-gevoel moet terug." Vandaag wordt al het water uit het complex gepompt. Op zaterdag 23 januari gaat het vernieuwde bad weer open.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be