Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verhalenverteller gezocht: Efteling speurt naar nieuwe Klaas Vaak

03-01-2016, 20.40 uur

Ben je een man van boven de 30 met een volwassen uitstraling, een mooie stem en een smalle lichaamsbouw? Dan kun je misschien wel in de Efteling aan de slag. Voor het Efteling Hotel en bungalowpark Bosrijk wordt een acteur gezocht die Klaas Vaak kan spelen.

Het is de bedoeling dat de acteur zeven à acht keer per maand naar Kaatsheuvel komt voor het verzorgen van een duo-optreden. Samen met een zandkabouter vertelt hij sprookjesverhalen in de avonduren. De act wordt verzorgd door entertainmentbedrijf Brocéliande.

Hoewel Klaas Vaak erom bekend staat te vliegen op zijn eigen uil, moet hij in de Efteling wel in het bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer. Er geldt verder een maximale lengte van 180 centimeter.

Wie het wel ziet zitten om in de huid van de kindervriend te kruipen, kan in de tweede week van januari auditie komen doen. Repetities vinden in de tweede helft van januari plaats. Begin februari moet Klaas echt aan de slag.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be