Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

La Place-restaurants Duinrell blijven open ondanks problemen bij V&D

23-12-2015, 16.51 uur

Bezoekers van Duinrell hoeven niet bang te zijn dat ze nergens meer kunnen eten. De restaurants in het pretpark, die uitgebaat worden door La Place, blijven voorlopig gewoon open. La Place is de restaurantformule van de noodlijdende winkelketen V&D.

Gisteren vroeg V&D uitstel van betaling aan. De surseance betreft de hele groep, dus zowel de warenhuizen als de La Place-restaurants. "Wij weten niet hoe de horeca in de toekomst georganiseerd wordt", vertelt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

Duinrell heeft tot nu toe geen signalen dat personeelsleden van La Place het werk willen neerleggen omdat ze vrezen geen salaris meer te ontvangen. "De directie houdt natuurlijk een vinger aan de pols, want wij weten ook niet precies wat er gaande is. Maar de restaurants sluiten in elk geval niet."

Alle horecalocaties in Duinrell worden sinds eind 2008 verzorgd door La Place. "In de eerste jaren was het wennen, maar inmiddels zijn we heel tevreden over de samenwerking", aldus de voorlichter. "Het is kwalitatief hartstikke goed."Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be