Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Bezoekers Duinrell kunnen gaan vissen op karpers

23-12-2015, 11.04 uur

Kijk niet raar op als je in Duinrell binnenkort iemand een hengel ziet uitgooien. Bezoekers krijgen toestemming om vanaf komend seizoen te vissen in het park. Met een speciale Duinrell-visvergunning mogen ze karpers, snoeken en voorntjes vangen.

Dat vertelt een woordvoerder aan Looopings. Om de vissers een plezier te doen, gaat Duinrell ook extra karpers uitzetten. Voor wie niet genoeg kan krijgen van de visserij, wordt een 'Visser Duingalow' met vissers-look ontwikkeld, inclusief de vergunning en gereserveerde visplek aan het water.

Het Wassenaarse pretpark opent in 2016 ook een nieuwe attractie: een 22 meter hoge molen met kantelende vliegtuigjes. Die gaat medio april open. In januari worden de naam en het thema onthuld.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be