Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Pretparkdecorateur blijft bestaan: Jora Vision maakt doorstart na faillissement

18-12-2015, 11.38 uur

"We hebben een klap gekregen, zijn weer opgekrabbeld en gaan nu voorzichtig en vol vertrouwen de toekomst tegemoet." Zo vat een woordvoerster van pretparkdecorateur Jora Vision de afgelopen weken samen. Na een faillissement gaat het Zuid-Hollandse ontwerp- en decoratiebedrijf een doorstart maken.

Daarvoor is een overeenkomst getekend. In welke vorm en met hoeveel personeel, moet nog bekeken worden. "Het blijft een moeilijk proces, want het zal met beduidend minder medewerkers zijn dan voorheen", vertelt de voorlichtster aan Looopings. "Maar we zijn ontzettend blij dat Jora Vision blijft bestaan."

De firma heeft nu nog ongeveer tien projecten lopen, waaronder in Walibi Belgium. Het is de bedoeling dat die allemaal volgens plan worden afgerond. Afgelopen weekend zijn er voortdurend gesprekken gevoerd met investeerders en de curator. "De curator had nooit aangestuurd op een doorstart als hij er zelf geen toekomst in had gezien."

Begin deze maand vroeg Jora Vision uitstel van betaling aan. Meteen daarna werd de bedrijfsnaam in het handelsregister gewijzigd in SaD BV. Een standaardprocedure, reageert de woordvoerster. "Dat is juridisch nodig om de naam te beschermen. Met geheimzinnigheid heeft het niets te maken: we geven volledige openheid van zaken."

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be