Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Slapen bij een achtbaan? Walibi Holland veilt overnachting onder de Goliath

15-12-2015, 13.24 uur

Misschien wel de ultieme droom van achtbaanfanaten: slapen onder een rollercoaster. Fans krijgen de mogelijkheid om een keer te overnachten bij de grootste en snelste achtbaan van de Benelux. Walibi Holland veilt een overnachting onder de Goliath.

De opbrengst gaat naar Serious Request, de jaarlijkse goededoelenactie van 3FM. "Ben jij klaar voor deze rollercoaster van een nacht?", staat op de veilingsite. Het slaapfeestje vindt plaats op een grasveldje aan de rand van het park, onder de helix van het 'groene monster'.

De hoogste bieder mag negen vrienden meenemen, inclusief twee dagen toegang tot het attractiepark. De datum wordt in overleg bepaald, maar de Halloween-periode valt af. Tot nu toe is er 250 euro geboden. De veiling loopt nog vijf dagen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be