Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Naam van nieuwe achtbaan Walibi Holland bekend: Lost Gravity

09-12-2015, 15.25 uur

De nieuwe achtbaan van Walibi Holland gaat Lost Gravity (Verloren Zwaartekracht) heten. Dat melden betrokkenen aan Looopings. Op het Snapchat-account van Walibi verscheen vanmiddag al een kort filmpje met een decorstuk waarop de naam ook te zien is.

In het logo staat het woord 'Gravity' omgekeerd. Het pretpark heeft de naam officieel nog niet bevestigd, maar de domeinnaam lostgravity.nl is op 19 mei dit jaar geregistreerd door de Franse pretparkgroep Compagnie des Alpes, eigenaar van Walibi Holland. Op die site staat nu nog een Franstalige melding.

In de reclamecampagne rond de nieuwe rollercoaster werd al meermaals gehint naar het thema zwaartekracht. Een promotiefilmpje voor medewerkers toonde hoe Walibi-directrice Mascha van Till plotseling de lucht in vloog. Op Snapchat kwamen eerder vliegtuigen en planeten voorbij.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be