Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Hartverwarmende reacties op problemen bij pretparkbedrijf Jora Vision

03-12-2015, 11.48 uur

Het verdwijnen van ontwerp- en decoratiebedrijf Jora Vision zou een enorme klap zijn voor de hele pretparkbranche. Dat zegt Pieter Cornelis, universitair docent Vrijetijdswetenschappen. "Het is een belangrijke speler die waanzinnig goed werk levert op wereldniveau."

De financiële problemen bij Jora Vision komen voor Cornelis behoorlijk onverwacht, vertelt hij vandaag in De Telegraaf. "Ik hoop vurig op een doorstart." De pretparkexpert werkte intensief samen met de firma toen hij strategisch directeur van het Limburgse attractiepark Toverland was van 2011 tot 2013.

Jora Vision is blij met de hartverwarmende reacties. "Dat doet ons ontzettend goed", laat woordvoerster Marieke Reuvers weten aan Looopings. De toekomst van het bedrijf is onzeker. Met lopende projecten gaat men voorlopig zo veel mogelijk door. "Het is hopen op een goede afloop."

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be