Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Huh? Disney-labels op souvenirtjes Plopsaland

29-11-2015, 14.02 uurBeeld: Michaël Meert

Bij het fabriceren van speciale souvenirtjes voor Plopsaland is iets helemaal fout gegaan. In de winkels van pretpark Plopsaland De Panne liggen roze tasjes met de personages uit de Studio 100-serie Prinsessia. Maar vreemd genoeg hangen er aan de zakken opvallende Disney-labels.

Op de kaartjes staat "Disney Princess", terwijl Prinsessia juist wordt gezien als de Vlaamse tegenhanger van de Disney-figuren. Waarschijnlijk heeft iemand niet opgelet in een fabriek waar ook Disney haar producten laat maken.

Ondanks de merkwaardige blunder besloot Plopsaland de tassen in eerste instantie wel gewoon te verkopen, inclusief de labels. Directeur Steve Van den Kerkhof laat aan Looopings weten dat de souvenirs zo snel mogelijk uit het attractiepark verwijderd worden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be