Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Te warm voor ijsshow in Phantasialand: voorstelling afgelast

23-11-2015, 18.14 uur

Een spectaculaire avondshow in Phantasialand kon afgelopen weekend niet doorgaan. Het was te warm om een grote kunstijsbaan op te starten. Daardoor moest de openluchtvoorstelling The Magic Rose op zowel zaterdag als zondag geannuleerd worden.

The Magic Rose bestaat uit een ijsdansact en een vuurwerkspektakel. "Voordat de donkere hemel prachtig verlicht wordt, beleeft u nog een keer de glansrijke fascinatie en charmante magie van ons fantastische winterlandschap", staat in de promotietekst. De hoge temperaturen gooiden echter roet in het eten.

Bezoekers werden met bordjes over de annulering geïnformeerd. De avondshow Tiempo de Fuego, met projectietechnieken en vuureffecten, ging wel door. Het is de bedoeling dat The Magic Rose aanstaande woensdag alsnog in première gaat.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be