Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zet in je agenda: dit zijn de data van Walibi's Halloween Fright Nights in 2016

26-12-2015, 18.00 uur

Terwijl het hele land kerst viert, zijn sommigen al bezig met Halloween. De nieuwe data van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn bekend. In het pretpark wordt volgend jaar op elf dagen Halloween gevierd.

Dat zijn evenveel dagen als bij de vorige editie. Hoewel in een nieuwe vergunning staat dat Walibi vaker tot 's avonds laat geopend mag zijn, wordt het aantal Halloween-dagen vooralsnog dus niet uitgebreid. Het evenement vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 8 en 30 oktober 2016.

Mascotte Eddie de Clown viert komend seizoen zijn tienjarig jubileum. Walibi heeft al aangekondigd dat er in 2016 een nieuw spookhuis bij komt. Dat brengt het totale aantal haunted houses op vijf.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be