Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland schept duidelijkheid: 'Geen virtualreality-brillen bij nieuwe achtbaan'

20-11-2015, 19.09 uur

Walibi Holland heeft fans wederom op het verkeerde been gezet. Er komen toch geen virtualreality-brillen bij een nieuwe achtbaan. Dat geeft een woordvoerster toe tegenover Looopings.

Eerder hintte de directrice van het pretpark wel op de moderne techniek. "Om de passagiers iets unieks te laten ervaren, moeten we de werkelijkheid door een andere bril bekijken", zei Mascha van Till vorige week.

Kenners gingen ervan uit dat ze doelde op speciale digitale brillen waarmee passagiers tijdens een achtbaanritje een andere omgeving voorgeschoteld krijgen. "Die brillen zijn bij ons echter niet nodig voor het ervaren van een andere werkelijkheid", aldus een voorlichtster. Meer wil ze er vooralsnog niet over kwijt.

Het komt vaker voor dat Walibi nieuwsgierige fans misleidt. Vorige maand verspreidde het park nog een valse bouwtekening van de nieuwe achtbaan.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be