Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

In vogelvlucht over nieuwe achtbaan Phantasialand

22-11-2015, 12.48 uur

Alle ogen zijn gericht op de nieuwe lanceerachtbaan Taron in Phantasialand. Dit weekend verschenen exclusieve luchtfoto's, genomen boven de bouwplaats van de mysterieuze attractie. Ook het Duitse pretpark zelf publiceerde enkele nieuwe beelden.

Taron, met twee lanceringen en een topsnelheid van minimaal 100 kilometer per uur, gaat in 2016 open. Over het project is nog niet veel bekend: officieel is zelfs het baanverloop nog geheim. De Duitse fansite RideOnBlog besloot de stoute schoenen aan te trekken en maakte foto's van bovenaf.

In een aankondigingsfilmpje voor de achtbaan toonde Phantasialand eerder een duister middeleeuws stadje. Op het bouwterrein worden, naast alle gigantische rotspartijen, de eerste decoraties zichtbaar. Tegelijkertijd staat de naastgelegen wildwaterbaan River Quest in de steigers.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be