Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Uniek: pretparkrestaurant met twee Michelinsterren

18-11-2015, 20.03 uur

Het Duitse attractiepark Europa-Park is een mekka voor foodies. Bezoekers kunnen er friet en hamburgers verruilen voor culinaire hoogstandjes. Voor het tweede jaar op rij heeft een restaurant van het park twee Michelin-sterren gekregen.

Restaurant Ammolite ligt in een 35 meter hoge vuurtoren bij themahotel Bell Rock. Het etablissement, geopend in 2012, telt 36 zitplaatsen. Voor het interieur liet de ontwerper zich inspireren door een slakkenhuis. Dankzij de onderscheiding mag Europa-Park zich het enige pretpark ter wereld met een sterrenkeuken noemen.

Dineren in Ammolite is niet goedkoop. Het duurste hoofdgerecht op de kaart kost 50 euro. Voor een standaard driegangenmenu moet 70 euro worden neergeteld. Bezoekers betalen 120 euro voor zes gangen, exclusief drank.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be