Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'De Efteling is geen doelwit voor terroristen'

18-11-2015, 14.10 uur

De Efteling heeft geen signalen dat het pretpark het doelwit zal worden van terroristische aanslagen. Veel evenementen en toeristische attracties treffen extra veiligheidsmaatregelen, maar volgens een woordvoerder van de Efteling is dat vooralsnog niet nodig.

"We zijn alert en onze bezoekers zijn dat ook", vertelt de voorlichter aan Omroep Brabant. "We hebben geen signalen dat er dreiging is tegen de Efteling, dus komen er geen extra maatregelen." Hij benadrukt dat bezoekers bekend staan om hun "gezonde verstand". Ook de "sociale controle" zou groot zijn.

In Disneyland is de beveiliging na de aanslagen in Parijs wel opgeschroefd. Alle bagage van iedere bezoeker wordt handmatig gecontroleerd. De Disney-parken waren vier dagen lang gesloten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be