Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent meer attracties in de winter: 'Efteling laat zien dat het kan'

17-11-2015, 15.33 uur

In navolging van de Efteling gooit het Limburgse pretpark Toverland 's winters meer attracties open. Komende winter zijn naast twee overdekte themagebieden ook een paar grote buitenattracties in bedrijf.

De afgelopen jaren was in de wintermaanden alleen één hal geopend. "Om ook in winter te kunnen groeien is besloten het winteraanbod fors uit te breiden", zegt een woordvoerder. "De Efteling laat zien dat er ook in de winter behoefte is aan een dagje pretpark."

Toverland opent 's winters onder meer de nieuwe bobbaan Maximus' Blitz Bahn, lanceerachtbaan Booster Bike en waterbaan Backstroke. In de kerstvakantie zijn ook houten achtbaan Troy en schommelschip Scorpios toegankelijk. Verder wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe zweefmolen met de naam Djinn, die in december af moet zijn.

De Limburgers zorgen ook voor extra entertainment, waaronder een nieuwe illusieshow en een gospelkoor. In een Oostenrijks themadeel staat eens per week een dj achter de draaitafels onder de noemer 'Stimmung Zondagen'.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be