Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sluit achtbanen vanwege zware windstoten

15-11-2015, 13.03 uur

Slecht nieuws voor Efteling-bezoekers die zich vandaag verheugd hadden op een ritje in een rollercoaster. In verband met de harde wind zijn alle buitenachtbanen in het pretpark gesloten. De Python, Baron 1898, de Bobbaan en Joris en de Draak blijven dicht.

De Vliegende Hollander is 's winters sowieso buiten gebruik. Het is nog niet duidelijk of de attracties later vandaag wel kunnen draaien. Alleen de overdekte achtbaan Vogel Rok is open. Daar is de wachttijd inmiddels opgelopen tot veertig minuten.

"Veiligheid staat bij ons voorop", reageert de Efteling op Twitter. "Vanaf windkracht vijf sluiten daarom de achtbanen." Het attractiepark is vandaag afgehuurd door de regionale krant BN DeStem. Abonnementhouders van de Efteling zijn niet welkom.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be