Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Onderdelen nieuwe achtbaan komen aan in Walibi Holland

12-11-2015, 23.37 uur

Nu wordt het spannend. De eerste onderdelen van de nieuwe achtbaan van Walibi Holland zijn deze week afgeleverd in de polder. Op een grasveldje bij het vakantiepark van Walibi liggen meerdere stukken baan klaar om gemonteerd te worden.

Dat is te zien op foto's die Looopings kreeg toegestuurd. Wat onmiddellijk opvalt, is dat de baandelen meerdere kleuren hebben. Vorige week werd al bekend dat de rollercoaster geel gespoten is. Nu blijkt dat sommige delen van de rails zwart zijn.

De enorme stukken staal liggen op het oude campingterrein van het pretpark. Ze moeten nog vervoerd worden naar de bouwplaats van de attractie. De precieze lay-out van de 32 meter hoge ride heeft Walibi tot op de dag van vandaag geheim weten te houden.

Voor het maken van de soundtrack van de nieuwe achtbaan schakelde Walibi een bekende artiest in. Vrijdagavond wordt onthuld wie dat is.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be