Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand vernieuwt wildwaterbaan River Quest

12-11-2015, 13.15 uur

Phantasialand is bezig met de bouw van een opzienbarende nieuwe achtbaan, maar daar blijft het niet bij. Deze winter wordt ook de wildwaterbaan River Quest opgeknapt. Voor de veertien jaar oude attractie staat een flinke renovatie op de planning.

Daarbij wordt vooral het thema onder handen genomen. Het is de bedoeling dat de 'rapid river' straks beter aansluit bij lanceerachtbaan Taron, die in 2016 opengaat. Beide attracties liggen in het themagebied Mystery.

River Quest, geopend in 2002, bestaat uit een groot middeleeuws kasteel met een verticale lift en drie verdiepingen vol stroomversnellingen en draaikolken.

De verbouwing duurt tot het voorjaar. Phantasialand gaat ervan uit dat de waterbaan op 19 maart weer operationeel is, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Tijdens de winterperiode is de attractie sowieso gesloten. Wanneer coaster Taron opengaat, is nog niet bekend.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be