Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen steekt 3 miljoen euro in opknapbeurt vakantiepark

10-11-2015, 16.06 uur

Het vakantiepark van Slagharen krijgt komende winter een grootschalige opknapbeurt. Er wordt 3 miljoen euro gestoken in het vernieuwen en vervangen van bijna tweehonderd accommodaties. Alles krijgt een wildwest-thema.

Voor 115 Arizona-huisjes staat een renovatie op de planning. Daarnaast moeten 84 wigwamtenten plaatsmaken voor luxere tipi's met een eigen keuken en toilet. In 2014 opende Slagharen ook al 84 nieuwe wigwams.

De accommodaties zijn halverwege maart 2016 gereed, als het nieuwe seizoen begint. Volgens directeur Wouter Dekkers liggen de prijzen niet heel hoog. "Ze worden gepositioneerd in het middensegment, zodat iedereen een vakantie in Slagharen kan blijven boeken."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be