Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers hebben maling aan verbod op selfiesticks

05-11-2015, 21.16 uur

Bezoekers van de Efteling blijven naar hartelust selfiesticks gebruiken. Sinds afgelopen zomer is het niet toegestaan om met de fotostokken in attracties te gaan, maar sommige pretparkgangers lappen dat verbod volledig aan hun laars.

Afgelopen week verscheen nog een filmpje op YouTube waarin de Belgische Qmusic-dj Jenno en zijn vriendin Jolien gewapend met selfiestick een ritje maken in houten achtbaan Joris en de Draak, wildwaterbaan Piraña en de Bobbaan. Kennelijk kregen ze geen commentaar van Efteling-medewerkers.

De Efteling is in juni dit jaar begonnen met het vervangen van waarschuwingsborden bij attracties. Op de symbolen staat nu dat het meenemen van selfiesticks, mobiele telefoons en videocamera's niet toegestaan is.

Ook andere parken worstelen met het handhaven van het verbod. In Disneyland Paris worden de stokken ondanks nieuwe regelgeving nog regelmatig gespot. Selfiesticks zijn onder meer verboden in attracties van Walibi Holland, Plopsaland, Europa-Park (Duitsland) en PortAventura (Spanje).

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be