Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen gooit zwembad open als pretpark dicht is

06-11-2015, 14.40 uur

Vanaf deze maand kan er ook gezwommen worden in Attractiepark Slagharen als het pretpark zelf gesloten is. Het nieuwe waterparadijs Aqua Mexicana is op vrijdagen in november en december geopend van 15.00 tot 20.00 uur.

Kaartjes voor het waterpark kosten dan 9,50 euro per persoon, inclusief parkeren. Tot nu toe was het complex alleen toegankelijk op openingsdagen van het pretpark.

Door Aqua Mexicana los van de rest van het attractiepark te openen, gaat Slagharen collega's als Duinrell en Walibi Belgium achterna. Daar zijn zwemparadijzen ook in de wintermaanden operationeel.

Het was lang onduidelijk of de winteropenstelling van Attractiepark Slagharen dit jaar door zou gaan. Uiteindelijk koos directeur Wouter Dekkers ervoor om de poorten in de wintermaanden toch open te gooien. "We hebben net een nieuw overdekt zwemparadijs geopend. Het zou zonde zijn om daar 's winters geen gebruik van te maken", zei hij.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be