Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Enorme drukte tijdens open dagen van nieuw pretpark WitchWorld

01-11-2015, 19.04 uur

De bouw moet nog beginnen, maar het nieuwe pretpark WitchWorld in Almere trekt nu al duizenden bezoekers. Twee open dagen brachten dit weekend bijna 15.000 belangstellenden op de been. Er stonden lange rijen om een kijkje te mogen nemen op het terrein.

Het is de bedoeling dat WitchWorld over vier jaar opent op de plek waar al jaren een half afgebouwd kasteel staat. Aanwezigen mochten het kasteel gisteren en vandaag in kleine groepjes betreden. Ze werden daarbij verplicht om een bouwhelm te dragen. Zaterdag ontstond er zelfs een tekort aan helmen.

Op informatieborden konden nieuwsgierige bezoekers lezen wat ze straks zoal kunnen verwachten. "Er wordt wel eens gezegd dat een attractie- of themapark zonder achtbaan geen kans van slagen heeft", zo stond er vermeld. "WitchWorld is het daar niet mee eens."

De attracties in het themapark worden volgens de makers "eng en spectaculair mooi, voorzien van de nieuwste technieken". "Ben je klaar voor een wereld vol trollen, woeste ridders en rondvliegende heksen?"









Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be