Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland neemt maatregelen tegen drukte: minder kaartjes verkocht

30-10-2015, 15.47 uur

Walibi Holland neemt maatregelen om te zorgen dat de Halloween Fright Nights niet uit de hand lopen. Er worden sinds afgelopen weekend minder entreekaarten verkocht, zodat het rustiger is in het pretpark. Dat schrijft directrice Mascha van Till in een interne e-mail die in handen is van Looopings.

"Eerlijk gezegd hebben we vorig weekend het aantal te verkopen tickets iets verlaagd", aldus Van Till. "De reden hiervoor is dat we willen dat gasten zich wat comfortabeler voelen in het park."

Walibi kreeg eerder veel commentaar op social media omdat er te veel bezoekers binnengelaten zouden worden. Voor de attracties staan tijdens Halloween extreem lange rijen. Afgelopen weekend werd er gevochten in het station van achtbaan Condor. Daarbij raakte een medewerkster gewond.

De bazin betreurt het dat dergelijke voorvallen breed worden uitgemeten in de pers. "Als je kijkt naar het aantal gasten ten opzichte van de incidenten die plaatsvinden, dan is er geen reden tot paniek. Helaas proef je die paniek in de media wel."

Van Till hoopt dat alle commotie snel afzwakt. "Als je geknipt wordt, moet je stil zitten, zegt het spreekwoord. Dus dat doen we dan ook. We geven de media de correcte informatie en wachten tot het overwaait."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be