Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouwplannen van nieuw vakantiepark Efteling opgedoken

30-10-2015, 12.05 uurBeeld: vijfzintuigen.nl

Er zijn tekeningen verschenen van het nieuwe Efteling-vakantiepark het Loonsche Land. Fansite De Vijf Zintuigen heeft bij de gemeente Loon op Zand alle bouwplannen ingezien. Daarop wordt de volledige indeling van het park in kaart gebracht.

Er komen tientallen huizen en een hotel van vijf verdiepingen, gelegen in een bosrijke omgeving met veel water. De Efteling steekt bijna 30 miljoen euro in het project.

Alle accommodaties, waaronder boomhutten, duinwoningen, boschalets en schaapskooien, krijgen een natuurlijk thema. De eerste werkzaamheden beginnen zodra de bouwvergunning is verleend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be