Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Kijkje bij nieuw pretpark in Almere: WitchWorld houdt open dagen

29-10-2015, 19.54 uur

Benieuwd naar het nieuwe pretpark WitchWorld in Almere? De bezienswaardigheid, die naar verwachting in 2019 opengaat, houdt open dagen. Komend weekend mag iedereen komen kijken hoe het terrein er nu bij ligt.

WitchWorld wordt gevestigd in een half afgebouwd kasteel naast de A6. De bouw van het complex ligt al veertien jaar stil. Sindsdien is er niets mee gebeurd. De initiatiefnemers willen het slot afmaken in middeleeuwse stijl. Er moeten attracties komen met trollen en heksen in de hoofdrol.

Volgens bedenker Ton Theunis is de constructie nog in goede staat. "Een bouwval zou ik het niet willen noemen", vertelt hij aan Omroep Flevoland. "Complimenten voor de mensen die het beton hebben gegoten." WitchWorld is sinds deze week officieel eigenaar van het stuk grond.

Theunis heeft al een indeling van het toekomstige pretpark in gedachten. "Wij hebben attracties en die moeten zich in het donker afspelen. Heel spannende. En waar kun je die beter huisvesten dan in deze toren?"

Nieuwsgierigen zijn op zaterdag en zondag welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Zij mogen niet vrij rondlopen: alleen de binnenplaats van het kasteel is toegankelijk. Het beklimmen van de toren zou te gevaarlijk zijn.



Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be