Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Halloweenplannen Toverland: meer grote spookhuizen

31-10-2015, 11.33 uur

Toverland gaat de komende jaren flink uitpakken met Halloween. Het Limburgse attractiepark heeft nu al een handvol scarezones, een bescheiden spookhuis en een griezeldoolhof. Als het aan entertainmentmanager Tessa Maessen ligt, komen daar snel meer grote spookhuizen bij.

"Natuurlijk is het een droom om in de toekomst nog meer of grotere haunted houses te gaan ontwikkelen", vertelt Maessen aan Looopings. "Ik denk dat wij daar absoluut naartoe kunnen gaan." Ze zou dan wel kiezen voor spookhuizen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Als voorbeeld geeft ze een kindvriendelijk heksenspookhuis in het Deense pretpark Djurs Sommerland. "Die doen het ook. Dus dan kunnen wij het ook."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be