Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Holland

Gewonde medewerkster Walibi Holland krijgt bosje bloemen na knokpartij

27-10-2015, 23:08 uur | Reacties

De medewerkster van Walibi Holland die afgelopen zaterdag gewond raakte bij een vechtpartij, heeft van haar collega's een bosje bloemen ontvangen. Ze werd geraakt door een enorme stang toen in het station van de achtbaan Condor een gevecht uitbrak.

"Veel sterkte gewenst n.a.v. het incident bij de El Condor namens je collega's van Walibi Holland", staat op een kaartje bij het boeket. Zelf schreef het slachtoffer na afloop op Facebook: "Zo... Dit was me een weekendje wel. De schrik zat er goed in. Gelukkig valt m'n kaak heel erg mee."


ZIE OOK: Halloween in Walibi Holland: massale vechtpartij bij achtbaan

Na afloop van de knokpartij pakte de politie drie mannen (21, 28 en 30 jaar oud) uit Helmond op. De vechtersbazen zijn zondagavond alweer vrijgelaten. Een vierde man stond te zwaaien met de paal die normaal gesproken gebruikt wordt om de lengte van bezoekers te controleren.

Het personeelslid is bepaald niet kleinzerig of bang aangelegd. Volgend weekend gaat ze gewoon weer aan het werk. "Nog één weekendje Fright Nights te gaan en hopen dat die rustig voorbijgaat", meldt ze. Naar verluidt zijn alle meetstokken bij de achtbanen weggehaald.ZIE OOK: Medewerkster Walibi speelt hoofdrol in seksverhaal

Reacties