Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gewonde medewerkster Walibi Holland krijgt bosje bloemen na knokpartij

27-10-2015, 23.08 uur

De medewerkster van Walibi Holland die afgelopen zaterdag gewond raakte bij een vechtpartij, heeft van haar collega's een bosje bloemen ontvangen. Ze werd geraakt door een enorme stang toen in het station van de achtbaan Condor een gevecht uitbrak.

"Veel sterkte gewenst n.a.v. het incident bij de El Condor namens je collega's van Walibi Holland", staat op een kaartje bij het boeket. Zelf schreef het slachtoffer na afloop op Facebook: "Zo... Dit was me een weekendje wel. De schrik zat er goed in. Gelukkig valt m'n kaak heel erg mee."

Na afloop van de knokpartij pakte de politie drie mannen (21, 28 en 30 jaar oud) uit Helmond op. De vechtersbazen zijn zondagavond alweer vrijgelaten. Een vierde man stond te zwaaien met de paal die normaal gesproken gebruikt wordt om de lengte van bezoekers te controleren.

Het personeelslid is bepaald niet kleinzerig of bang aangelegd. Volgend weekend gaat ze gewoon weer aan het werk. "Nog één weekendje Fright Nights te gaan en hopen dat die rustig voorbijgaat", meldt ze. Naar verluidt zijn alle meetstokken bij de achtbanen weggehaald.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be