Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween in Walibi Holland: massale vechtpartij bij achtbaan

25-10-2015, 12.20 uur

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland hadden gisteravond meer weg van Fight Nights. Op meerdere plekken in het pretpark ontstonden opstootjes. Onder andere bij achtbaan Condor sloeg de vlam in de pan. In het station van de rollercoaster ging een groep agressieve bezoekers met elkaar op de vuist.

Eén van de vechtersbazen greep daarbij naar een gigantische paal die hij klaarblijkelijk ergens in de rij had gevonden. Dat is te zien op een filmpje dat Looopings kreeg toegestuurd van ooggetuige Melvin van Lagen. Er zou één gewonde zijn gevallen. De politie verrichtte meerdere aanhoudingen.

Walibi Holland was gisteren helemaal uitverkocht. Door de immense drukte hing er een agressieve sfeer, vertellen aanwezigen. Voordringen in rijen was aan de orde van de dag. Op social media wordt volop geklaagd over de enorme chaos. Naar verluidt werden er bijna 25.000 kaartjes verkocht.

Het is niet voor het eerst dat het Halloween-evenement in het teken staat van rellen en knokpartijen. De Fright Nights zijn berucht vanwege het grote aantal incidenten met ruziënde pubers. In het pretpark is tegenwoordig permanent politie aanwezig. De Fright Nights lopen nog tot en met volgend weekend.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be