Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Halloween voor angsthazen: zo ziet een spookhuis eruit zonder schrikeffecten

27-10-2015, 20.25 uur

Bang voor alloween-spookhuizen? Walibi Belgium komt angsthazen tegemoet. Looopings kreeg een backstage-tour door het nieuwe spookhuis Lumberjack, maar dan zonder de schrikeffecten. Het pretpark zorgde voor een kijkje achter de schermen nog voordat de acteurs hun plekken hadden ingenomen.

Een bezoek aan Lumberjack voelt als een lugubere wandeltocht door een onheilspellend bos, waar een moordlustige houthakker woont. Op de achtergrond klinken geluiden van kettingzagen en afgrijselijk gegil. "Niks eindigt goed bij Halloween", vertelt woordvoerster Aleksandra Vidanovski.

Walibi Belgium viert Halloween met vijf spookhuizen, een 4D-film en een bar op het water. Het evenement loopt tot en met zondag 8 november. Aanstaande vrijdag is er een speciale thema-avond, inclusief onbeperkt eten en drinken. Kaartjes daarvoor kosten 99 euro per stuk.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be