Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nieuwe achtbaan Phantasialand is compleet

23-10-2015, 16.01 uurBeeld: phantafriends

Een mijlpaal voor Phantasialand: de nieuwe lanceerachtbaan Taron staat helemaal overeind. Vanochtend werd het allerlaatste ontbrekende baandeel, voorzien van een Duitse en Poolse vlag, bevestigd met behulp een hijskraan. Daarmee is de rollercoaster in het Duitse pretpark nu volledig rond.

Taron wordt een spectaculaire rollercoaster met twee lanceringen en een snelheid van minimaal 100 kilometer per uur. Het baanverloop bestaat uit scherpe bochten, rakelings langs enorme rotspartijen. De eerste onderdelen arriveerden halverwege maart.

Voor fans van Phantasialand is het nu wachten tot de treinen van de achtbaan arriveren. Dat moment laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Naar verwachting gaat de ride volgend voorjaar open.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be