Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Lange rijen en nachtelijke files: Walibi's Halloween Fright Nights uitverkocht

24-10-2015, 12.13 uur

Het heeft geen zin om vandaag nog op goed geluk naar Walibi Holland te komen. Alle kaartjes voor de Halloween Fright Nights zijn uitverkocht. Net als gisteren zit het pretpark helemaal vol. De kassa's blijven dicht.

Tickets voor het evenement zijn normaal gesproken alleen op internet te koop. Voor vandaag is geen enkel kaartje meer beschikbaar. Abonnementhouders mogen wel naar binnen. Gisteren liepen de wachttijden voor de achtbanen op tot enkele uren.

's Avonds stond rond middernacht ruim tien kilometer file op de weg richting Walibi. Ouders die hun kinderen kwamen ophalen, zorgden voor enorme opstoppingen. "De provinciale weg N306 is duidelijk niet berekend op zo'n grote verkeersstroom", liet de Verkeersinformatiedienst weten.

Ook in de rij voor de Walibi Express, de buspendel tussen het attractiepark en station Harderwijk, ontstond veel chaos. "Mensen werden verdrukt", vertelt een ooggetuige. "Er was paniek en ruzie. De chauffeur moest mensen uit een volle bus duwen."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be