Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Nieuw boek Walibi Belgium: nog geen enkel exemplaar verkocht

24-10-2015, 07.47 uur

Vol trots presenteerde Walibi Belgium afgelopen zomer een nieuw boek over de geschiedenis van het pretpark. Maar nu, bijna twee maanden later, ligt het veelbesproken souvenir nog steeds niet in de winkel. Er zouden problemen zijn met de auteursrechten.

Woordvoerder Marc Guffens geeft toe dat de verkoop van het boek op zich laat wachten. "Er moet een juridische overeenkomst gesloten worden tussen ons, de schrijver en de geïnterviewde, oud-directielid Dominique Fallon. Alle partijen zijn al akkoord, het is nu wachten op het papierwerk."

Guffens verwacht dat het product "heel weldra" verkocht kan worden. "In ieder geval zo snel mogelijk. Het ligt niet in onze handen." Eigenlijk had 'Wanneer een kangoeroe een pretpark op z'n kop zet' al op 28 augustus in de schappen moeten liggen. Het boek zou 15 euro gaan kosten.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be