Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt opknapbeurt PandaDroom uit

21-10-2015, 21.29 uur

Slecht nieuws voor Efteling-fans die hoopten op een nieuwe invulling voor PandaDroom. Efteling-directeur Fons Jurgens vertelde eerder dat er plannen waren om de attractie in 2016 te vernieuwen, maar dat gaat voorlopig niet door.

Het pretpark geeft de voorkeur aan de bouw van een nieuw sprookje, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Het opknappen van PandaDroom staat nog steeds op de planning voor ergens in de komende jaren", aldus de voorlichtster. "Maar vanwege de komst van Pinokkio zal dat niet in 2016 plaatsvinden."

Directievoorzitter Jurgens gaf vorig jaar nog toe dat de techniek van de 3D-film verouderd is. "Dat kan beter", zei hij. "Voor ons is het belangrijk dat PandaDroom attractief blijft voor de bezoekers." Er wordt samen met hoofdsponsor WNF naar een nieuwe invulling gezocht.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be