Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te koop voor 6500 euro: unieke replica van Efteling-draaimolen

19-10-2015, 15.00 uur

Efteling-fans met een goedgevulde portemonnee kunnen een zeldzaam souvenirtje in huis halen. Een winkel in Scheveningen verkoopt een unieke minireplica van de beroemde Stoomcarrousel uit de Efteling. Het handgemaakte aandenken moet 6500 euro kosten.

Er is vijftien jaar aan gewerkt, staat in een advertentie op Marktplaats. Het gedetailleerde miniatuurtje, vervaardigd uit onder meer metaal, hout en pvc, kan ook daadwerkelijk draaien. "De karretjes en paarden bewegen exact zoals de originele draaimolen. Elk figuurtje is met de hand geproduceerd op de juiste schaal."

De carrousel van 120 bij 80 centimeter weegt ongeveer tachtig kilo. Tot nu toe werd er 1500 euro voor geboden.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be