Plopsaland De Panne

Directeur Plopsaland geeft toe: 'Eten en drinken zeker niet goedkoop'

15-10-2015, 22:03 uur | Reacties

Eten en drinken in Plopsaland is absoluut niet goedkoop. Dat geeft directeur Steve Van den Kerkhof toe in een interview. "Ik ben me er zeker van bewust dat de prijzen niet laag zijn", zegt hij.

De Plopsa-baas voorziet dan ook geen prijsverhogingen voor 2016. Mogelijk worden sommige hapjes en drankjes zelfs iets goedkoper. "We moeten de mensen aanmoedigen om weer bij ons te eten en minder te picknicken", vertelt Van den Kerkhof in een video van YouTube-kanaal Tientotzes. "We gaan er heel voorzichtig mee zijn de komende jaren."


ZIE OOK: Plopsaland stampt nieuw kasteel uit de grond

Bovendien is het volgens de directeur nu nog lastig te bepalen hoe duur een restaurant is. Hij wil duidelijker maken in welke prijscategorie een eetgelegenheid valt, zodat bezoekers niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Plopsaland De Panne bouwt momenteel een groot prinsessenkasteel, inclusief een groot restaurant. Dat wordt meteen het duurste en meest luxe etablissement in het hele pretpark, aldus Van den Kerkhof. "Het is een kasteel, dus je kunt moeilijk fastfood serveren." Toch komt er speciaal voor minderbedeelden een menuutje van 19,95 euro.ZIE OOK: Geen eten in Plopsaland door personeelsgebrek

Reacties