Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Directeur Plopsaland geeft toe: 'Eten en drinken zeker niet goedkoop'

15-10-2015, 22.03 uur

Eten en drinken in Plopsaland is absoluut niet goedkoop. Dat geeft directeur Steve Van den Kerkhof toe in een interview. "Ik ben me er zeker van bewust dat de prijzen niet laag zijn", zegt hij.

De Plopsa-baas voorziet dan ook geen prijsverhogingen voor 2016. Mogelijk worden sommige hapjes en drankjes zelfs iets goedkoper. "We moeten de mensen aanmoedigen om weer bij ons te eten en minder te picknicken", vertelt Van den Kerkhof in een video van YouTube-kanaal Tientotzes. "We gaan er heel voorzichtig mee zijn de komende jaren."

Bovendien is het volgens de directeur nu nog lastig te bepalen hoe duur een restaurant is. Hij wil duidelijker maken in welke prijscategorie een eetgelegenheid valt, zodat bezoekers niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Plopsaland De Panne bouwt momenteel een groot prinsessenkasteel, inclusief een groot restaurant. Dat wordt meteen het duurste en meest luxe etablissement in het hele pretpark, aldus Van den Kerkhof. "Het is een kasteel, dus je kunt moeilijk fastfood serveren." Toch komt er speciaal voor minderbedeelden een menuutje van 19,95 euro.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be