Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Dieven gaan ervandoor met vliegend tapijt uit Attractiepark Slagharen

13-10-2015, 13.50 uurBeeld: Almelo112

Een oude attractie uit Attractiepark Slagharen zien we waarschijnlijk nooit meer terug. Het vliegend tapijt Zwunka, dat in 2012 werd afgebroken en verkocht aan een autohandelaar uit Almelo, blijkt gestolen te zijn. Men zoekt getuigen.

Opleggers met de attractie stonden op een terrein in het Twentse dorpje Aadorp in de gemeente Almelo. Afgelopen weekend was de machine plotseling verdwenen. De politie staat voor een raadsel.

Eigenlijk was de eigenaar van plan om het gevaarte voor 85.000 euro te verkopen. "Hij kan zo weer in gebruik worden genomen", zei de man eerder. "Ik beschik bovendien over alle bouwtekeningen, logboeken, keuringsbewijzen en handleidingen."



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be