Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi verkoopt nepvoetjes, twee jaar na bloederig ongeluk met wildwaterbaan

17-10-2015, 13.54 uur

Walibi Holland zoekt de grens op bij het verkopen van halloweenspullen. In de souvenirwinkels van het pretpark zijn dit najaar afgehakte nepvoetjes te koop. Een 10-jarig meisje raakte in 2013 haar voet kwijt bij een gruwelijk ongeluk met de wildwaterbaan van Walibi.

Doordat het slachtoffer te vroeg uitstapte, kwam ze met haar voet vast te zitten. "Ze had alleen nog een stompje", vertelde een ooggetuige destijds. "Haar moeder viel flauw en haar broertjes en zusjes moesten huilen." Personeelsleden en familieleden hebben onder de boten nog naar het afgerukte lichaamsdeel gezocht.

Zij zullen raar opkijken bij het zien van de 'hebbedingetjes' in de Walibi-winkels. De voetjes, compleet met nepbloed en uitstekende botten, zijn onder meer te koop bij de Haciënda Shop. Dat is op een steenworp afstand van de plek des onheils, de uitgang van wildwaterbaan El Rio Grande.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be