Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat social media over aan extern bedrijf

07-10-2015, 22.32 uur

De social media-kanalen van de Efteling worden niet meer door het attractiepark zelf beheerd. Voortaan is een externe partij verantwoordelijk voor het reageren op vragen via Facebook en Twitter. De Efteling ging daarvoor in zee met social media-bureau Scooperz uit Breda.

Sinds 1 oktober zitten medewerkers van Scooperz achter de knoppen van de Efteling-accounts. Tot nu toe lieten met name Lara Ouwerling, Marlou Manders en Raoul Tonglet van zich horen. Eerder verzorgden de Brabantse specialisten de social media van onder meer de OV-chipkaart, Avans Hogeschool en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Door de komst van het externe bureau is de Efteling tegenwoordig ook 's avonds en in de weekenden te bereiken. Dat was eerst niet het geval.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be