Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

'Bezoekers speelparadijs blijven weg door asielzoekers'

07-10-2015, 14.43 uur

De initiatiefnemers van een nieuw overdekt kinderpretpark in Rijswijk maken zich grote zorgen over een asielzoekerscentrum voor hun deur. De ingang van speelparadijs Monkey Town komt recht tegenover een opvanglocatie voor vijfhonderd vluchtelingen te liggen.

Daardoor blijven bezoekers mogelijk weg, vreest het management. "Zullen ouders graag met hun kwetsbare kinderen een bezoek brengen aan Monkey Town Rijswijk wanneer ze weten dat er een groep van vijfhonderd asielzoekers vlakbij resideert?", schrijft ondernemer Dennis van Leeuwen in een brief aan de burgemeester en gemeenteraad.

Monkey Town, met klimtoestellen, ballenbakken, trampolines en luchtkussens, is al op zo'n dertig plekken in Nederland te vinden. De nieuwe vestiging in de Zuid-Hollandse stad gaat in december open. Men verwachtte in eerste instantie 100.000 bezoekers per jaar.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be